Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Закарпатець хотів зірвати куш у понад 110 тисяч доларів за незаконну переправу чоловіків за кордон

Закарпатець хотів зірвати куш у понад 110 тисяч доларів за незаконну переправу чоловіків за кордон

Житель Закарпаття погодився переправити 16-тьох чоловіків в Угорщину за 111,5 тисяч доларів. Але омріяного закордоння вони так і не побачили.

Більше розповідає Інформатор за даними Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Вчора ввечері прикордонники на околиці села Велика Бийгань затримали 12 осіб, які прямували в бік державного кордону. Під час подальших пошукових заходів, за допомогою безпілотника знайшли ще 5 чоловіків. 16 із них мали намір незаконно потрапити в Угорщину.

Жителі 9-ти областей України (Дніпропетровської, Івано-Франківської, Донецької, Луганської, Київської, Чернігівської, Запорізької, Закарпатської та Львівської) хотіли незаконно перетнути держкордон. Супроводжував зловмисників 27-річний місцевий мешканець, який разом із п’ятьма своїми «клієнтами» намагався втекти від прикордонників.

Загалом усі 16 чоловіків сплатили за переправлення 111,5 тисяч доларів США.

Наразі тривають слідчі дії щодо встановлення кола усіх причетних до організації протиправної діяльності осіб. 27-річний закарпатець підозрюється у злочині, передбаченого ст. 332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», прикордонники направили повідомлення до Нацполіції.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору