Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Надвірнянська громада провела в останню путь хороброго захисника Тараса Шпинту

37-річний надвірнянець Шпинта Тарас Дмитрович хоробро захищав Україну у війні з окупантом, та 9 березня 2024 року воїн загинув у бою.

Інформатор розділяє горе рідних, близьких та побратимів Тараса.

Вчора, 16 березня, громада Надвірної провела в останню путь хороброго захисника, Героя Шпинту Тараса Дмитровича 1987 року народження. Воїн завжди був вірний своєму слову, виконував задумане. Саме таким він залишився у памʼяті синів, дружини, друзів та близьких

“У наших серцях та в памʼяті усіх наступних поколінь Тарас Шпинта назавжди залишиться Героєм, який поклав своє життя за волю України. А величне Його імʼя уже викарбуване на скрижалях історії визвольної боротьби українського народу проти російського окупанта”, – зазначає міський голова Надврної.

Шпинта Тарас Дмитрович загинув внаслідок отриманих бойових поранень в бою за Батьківщину 9 березня 2024 року. Свій останній бій прийняв в районі населеного пункту Дорожнянка Запорозької обл. Вчора в рідній Надвірній захисника провели в останню дорогу. Герої не вмирають…вони назавжди залишаються у серцях своїх рідних. Тарас Шпинта назавжди залишиться Героєм, який поклав своє життя за волю України.

Вічна пам’ять нашому захиснику!

Нагору