Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

У Замулинцях громада зустрічала скорботний кортеж з тілом захисника Степана Гуні

У Замулинцях громада зустрічала скорбоний кортеж з тілом захисника Степана Гуні

Скорботна неділя у Матеївецької громади… “На щиті” до рідного села назавжди повернувся хоробрий захисник Степан Гуня. З початком повномасштабної війни воїн добровільно став на захист Батьківщини. Та в День українського добровольця, 14 березня 2024 року, Степан Гуня загинув на війні з ворогом.

Інформатор щиро співчуває рідним, близьким та побратимам захисника.

Напевне, не знайдеться нині знайти слова, щоб передати біль від ще однієї непоправної втрати. Молодший сержант Гуня Степан Ярославович “Смурф” із села Замулинці Матеївецької громади захищав країну в складі 77 окремого батальйону ТрО 102-ї ОБР.

Захисник воював у Запорізькій області, де отримав важкі травми несумісні з життям.  Герою було всього 27 років. На війну він пішов разом з батьком Ярославом, який продовжує виконувати бойові завдання.

Сьогодні, 17 березня, скорботна громада на колінах зустрічала воїна Степана, який повернувся у рідне село на вічний спочинок. За два роки повномасштабної війни біль від втрати найхоробріших синів нашої землі не зменшилася ні на краплину. Кожна смерть – це горе цілої України. Ім’я Степана Гуні назавжди залишиться у серцях українців й в історії боротьби за волю та незалежність.

Сьогодні о 17:00 розпочнеться парастас за душу полеглого. Чин похорону розпочнеться у понеділок, 18 березня, о 12:00 у Церкві св. Миколая Чудотворця села Замулинці.

Вічна пам’ять Герою!

Нагору