Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Новенька парковка біля Шевченківського озера вже почала руйнуватися

Минулого року коломийська влада серйозно взялася за багатомільйонне облаштування території біля озера неподалік Шевченківського парку. Тут проводили чистку водойми від намулу, брукували пішохідні та велодоріжки, а ще робили заїзд до водойми від ДОСААФу та парковку. Все разом потягнуло з бюджету понад 15 млн гривень.

Інформатор побував на території й ділиться фотофактом.

Нагадаємо, що зідно технічного завдання, капремонт проїзду до озера передбачає облаштування основної проїзної частини, з’їздів та примикань, тротуарів та острівків, автомобільної стоянки, влаштування газону, нанесення розмітки та встановлення дорожніх знаків. За ці роботи з бюджету Коломийської громади мали заплатили  5 103 130 грн. Участь у тендерній закупівлі взяв один учасник, який і переміг. Це – ТОВ “ПМК-22”.

Облаштування парковки розпочалося восени 2023 року, та ось вже в березні 2024 року на парковці видніються тріснуті та розбиті шматки тротуарної плитки. Крім того, після кількох днів дрібного дощу під решіткою стоїть вода, а сама плитка хитається з сторони в сторону.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору