Інформатор Коломия

ВЛАДА

Коломийський депутат програв в земельному аукціоні

Коломийський депутат програв в земельному аукціоні

Коломийська міська рада виклала 6 га землі на аукціон з правом довгострокової оренди. Серед 5-ти учасників не важко знайти депутата з партії мера, але його пропозиція була набагато скромнішою.

Деталі розповість Інформатор.

15 березня відбувся аукціон з правом оренди на 20 років 6,1140 га земель сільськогосподарського призначення у селі Кубаївка Коломийської громади.

Стартова ціна оренди сягала  8 7212 грн на місяць. Один з учасників – діючий депутат Коломийської міської ради, підприємець Сергій Коцюр запропонував майже вдесятеро більше – 86 тис грн. Та були й більш щедрі пропозиції.

Зокрема коломийський підприємець Ласійчук Любомир Дмитрович, зареєстрований трохи більше року тому, запропонував на третину більше від депутата, а відтак його ставка 120 100 грн стала найвищою. Варто зазначити, що  цей підприємець спеціалізується на надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

Але це ще не кінець. Переможець, який дав найвищу ціну ще може відмовитися від своєї пропозиції, в такому випадку право оренди отримає Сергій Коцюр.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору