Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Порушив ПДР, був під кайфом та давав хабар: у Коломиї зупинили горе-водія

Порушив ПДР, був під кайфом та давав хабар: у Коломиї зупинили горе-водія

Водій “Форд Ф’южен” порушив правила дорожнього руху, а коли його зупинили патрульні, то виявилось, що він під наркотиками. Але керманич хотів все “загладити” і запропонував хабар.

Пише Інформатор за даними Поліції Коломийщини.

Екіпаж сектору реагування патрульної поліції у Коломиї зупинив автомобіль “Форд Ф’южен” за порушення ПДР. Чоловік керував автівкою з ознаками наркотичного сп’яніння, після чого відносно останнього було складено адміністративний протокол за ст. 130 ч.1 КУпАП та винесено адміністративну постанову за ст. 126 ч. 1 КУпАП.

Відповідно авто водія мали забрати на штраф-майданчик, а він мав понести відповідальність.

Втім, чоловік вирішив запропонувати поліцейським хабар. На що патрульні попередили водія про кримінальну відповідальність за це. Однак чоловіка це не зупинило, і він, поклав готівку у розмірі 3 000 гривень до службового авто.

Працівники сектору реагування патрульної поліції викликали на місце події слідчо-оперативну групу.
Наразі вирішується питання повідомлення правопорушнику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної̈ вигоди службовій̆ особі) Кримінального кодексу України.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору