Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Священник УГКЦ закликав порноакторку Джозефіну Джексон називати себе “Юлею з Золочева” й згадав про Марію Магдалину

Львівський Тік-Ток отець Юстин-Юрій Бойко родом з села Дора, що на Прикарпатті. Нещодавно у своєму блозі він звернувся до української порноакторки Джозефіни Джексон з пропозицією позиціонувати її в медіа як “Юлія з Золочева”.

Деталі розповість Інформатор.

Нагадаємо, Джозефіна Джексон – це сценічний псевдонім популярної української порноакторки Юлії Сенюк. Нещодавно українські медіа активно публікували матеріали, в яких розповідали, що порноакторка допомагає з реабілітацією поранених українських військових. Зокрема, вона знялася у фотосесії з військовослужбовцями, які втратили кінцівки під час бойових завдань.

На фоні цих публікацій отець Юрій Бойко записав звернення, де зазначив, що українські ЗМІ “Юлію Сенюк представляють як порноактрису Джозефіну Джексон”. Він звернувся до неї з настановою, щоб вона “не давала себе називати порноакторкою”, а зазначала, що “всі добрі речі в Україні робила Юлія з Золочева, а не Джозефіна”. Під час цієї промови отець згадав про Марію Магдалину, яка все життя йшла за Ісусом.

Також він порекомендував дівчині створити щось у рідному місті, аби її запам’ятали “Юлією з Золочева”.

А наприкінці підсумував: “Юля, якщо ти захочеш знайти контакти зі мною, ти знаєш, де їх знайти”.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору