Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Жінка з інвалідністю одружувалася з чоловіками за 10 тисяч доларів, щоб переправити їх за кордон

Прикордонники викрили схему переправлення військовозобов’язаних чоловіків за кордон. 52-річна жінка організувала такий собі “весільний бізнес”.

Деталі розповідає Інформатор з посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Як встановили правоохоронці, 52-річна мешканка Львівської області, маючи групу інвалідності, організувала послуги з незаконного трансферу для чоловіків призовного віку. Для цього вона за 10 000 доларів США, укладала шлюб зі своїм «клієнтом». Надалі, псевдонаречений мав перетнути кордон як такий, що здійснює супровід особи з інвалідністю. Організаторку незаконної схеми затримали правоохоронці після тримання нею частини грошового траншу.

Наразі їй повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору