Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Допомагала ще у маминому животику | Едельвейсам передали дрон від новонародженої Даринки

Допомагала ще у маминому животику | Едельвейсам передали дрон від новонародженої Даринки

Навіть найменші коломияни долучилися до ініціативи “Сотня для «десятки”. Дітки збирали кошти під час коляди і навіть під час власного хрещення, аби допомогти українським захисникам.

Інформатор розповідає більше.

1 лютого 2024-го року у німецькому Гамбурзі народилася українка Дарина. Мама дівчинки та її два старших братики переїхали туди через війну, та продовжували активно підтримували волонтерську діяльність. Зокрема, Даринка долучалась до підтримки ЗСУ ще з утроби матері, адже Марія є активісткою спільноти “Vilni de ua” та часто бере участь у вуличних акціях на підтримку України. Під час хрещення батьки новонародженої дівчинки попросили гостей замість подарунків зробити донат на FPV-дрон. Таким чином Даринка назбирала кошти на свою першу “пташку”, яку передали для воїнів-едельвейсів.

Ще одні маленькі благодійники передали 13 000 гривень “десятці”. Таку суму на «пташки» для едельвейсів зібрали маленькі коломияни Меланія, Дем’ян та Емілія Ткачуки. Ці гроші дві сестрички і братик наколядували й  вирішили, що хочуть допомогти українським захисникам.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору