Інформатор Коломия

ГРОШІ

У Коломиї продали 2,8 га комунальної землі за кілька мільйонів

У Коломиї продали 2,8 га комунальної землі за кілька мільйонів

15 березня відбувся аукціон з продажу землі на вулиці Симоненка в Коломиї. 2,8 га міської землі виклали на торги за стартовою ціною трохи більше 6 млн грн. Претендентів було тільки двоє. Хто запропонував більше і тепер може стати новим власником цінних гектарів у промзоні Коломиї – знає Інформатор.

2,8 га землі громади на вул. Василя Симоненка Коломийська міська рада нещодавно виклала на аукціон за стартовою ціною 6 004 880 грн. Ці землі призначені для промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони та іншого призначення.

На участь в аукціоні подалося двоє – ТОВ “СПЕЙС ДЕВЕЛОПМЕНТ” та ТОВ “ДЖЕНІУСДЕВ”.

Останній запропонував 6 065 000 грн за цю ділянку, але пропозиція СПЕЙС ДЕВЕЛОПМЕНТ була більш щедрою – 6 124 987 грн. Відтак вартість 1 м² коломийської землі ня цій земельній ділянці дорівнює 219 грн.

Попереду ще період підтвердження, у разі відмови від своєї пропозиції право на приватизацію землі отримує наступний у списку учасник.

До теми: За результатами аукціону з оренди 20 га землі Коломийська громада отримуватиме щороку на 150 000 грн

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору