Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Боснія і Герцеговина – Україна: де та коли дивитись

Боснія і Герцеговина - Україна: де та коли дивитись

Вже сьогодні Збірна України з футболу розпочинає свій вирішальний етап кваліфікації на Євро-2024. Для того, щоб потрапити на турнір синьо-жовті мають здолати двох суперників. У першому поєдинку зійдуться Боснія і Герцеговина та Україна.

Інформатор розповість деталі.

Цей матч між командами закінчиться визначенням учасника фіналу. Нагадаємо, що Україна перед матчем визначилася із заявкою. Туди не потрапив один із лідерів команди, півзахисник Віктор Циганков, який прибув до збірної з ушкодженням.

Матч Боснія і Герцеговина — Україна відбудеться у четвер, 21 березня, у місті Зениця, на арені “Біліно Поле”. Початок гри — о 21:45 за київським часом.

Він відбуватиметься одночасно з іншим півфінальним поєдинком плей-оф відбору на Євро-2024. У ньому зіграють Ізраїль — Ісландія. Саме переможці цих двох протистоянь зіграють вирішальний матч за вихід на чемпіонат Європи.

Матч можна буде подивитися у прямій трансляції на місцевих телеканалах Суспільного, також цей поєдинок у рамках плей-оф кваліфікації на Євро-2024 транслюватиме відеосервіс MEGOGO.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору