Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломийські прокурори вимагають повернути землі вартістю більше 74 млн грн

Коломийські прокурори вимагають повернути землі вартістю більше 74 млн грн

На Прикарпатті орган державної влади видав незаконний наказ, що дозволив вилучити із земель лісового фонду ділянку площею майже 3,5 га, що вартує понад 74 млн грн. За позовом Коломийської окружної прокуратури відкрито провадження.

Пише Інформатор за даними обласної прокуратури.

Як зазначається, незаконний наказ видало Головне управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області. Внаслідок цього було незаконно вилучено земельну ділянку площею 3,4293 га із земель лісфонду. Власником цих земель є Івано-Франківська обласна рада, а постійним користувачем Коломийський спеціалізований агролісгосп ОКП «Івано-Франківськоблагроліс»,.

Господарський судом Івано-Франківської області відкрив провадження за позовом Коломийської окружної прокуратури про визнання недійсними та скасування рішення органу державної влади.

В ході розгляду господарської справи буде вирішуватись питання щодо витребування вищевказаної земельної ділянки з незаконного володіння.

Фото ілюстративне

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору