Інформатор Коломия

ВЛАДА

Журналісти знайшли докази кумівства у ратуші, але мер сказав не шукати “на г*мні сметани”

Скандал довкола влаштування похресника міського голови Богдана Станіславського у ратушу на високу посаду без відповідного досвіду й навіть без диплому не вщухає вже три дні в Коломиї.

Інформатор вдалося роздобути докази і… побачити реальне ставлення мера до вільної преси.

Наші журналісти про кумівство мали тільки свідчення наближених до мера людей, а тому запитали у Станіславського напряму. Проте голова громади сказав давати ці питання письмово.

Але у листуванні голова виявив своє хамство:

“Не шукайте на ..імні сметани”

Оце єдине відповів Богдан Станіславський. Проте наші журналісти таки віднайшли правду.

Якщо ви з певних причин випали з останніх новин в Коломиї, то прочитати історію кумівства у ратуші – можна у статті Хресний батько по-коломийськи: похресник мера працює в ратуші без відповідного диплому.

Виявилось, далеко шукати не треба. Так, 15 травня 2019 року Богдан Станіславський сам опублікував допис, в якому привітав Дмитра Копильціва з успіхами в навчанні. Тоді Дмитро брав участь у конкурсі “Випускник року”.

Нанашко-мер похвалив Дмитра і навіть тегнув у своїй публікації.

“Мій похресник”

– додав на звершення.

Журналісти звернулись до прокуратури щодо розслідування факту порушення законодавства при прийомі на роботу наближених до міського голови осіб. Очікуємо на об’єктивне неупереджене розслідування і притягнення до відповідальності відповідальних осіб.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору