Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Басейн Коломийської філії №6 відновив свою роботу

Басейн Коломийської філії №6 відновив свою роботу

Нещодавно стало відомо, що ремонт басейну за майже 1,5 млн гривень завершився. А вчора, 26 березня, навчальний басейн офіційно запрацював для дітвори.

Розповідає Інформатор, посилаючись на допис міського голови.

Цей зал не працював чотири роки, а все через поганий стан басейну, тож займатися там діти не могли.

За час ремонту тут оновили душові, роздягалки та хол. 26 березня оновлений басейн у філії №6 імені Героя України Тараса Сенюка Коломийського ліцею №9 сьогодні офіційно запрацював.

Його одразу ж протестували учні, які провели заняття та продемонстрували свої вміння плавати. Сам басейн доволі великий і розрахований на діток від 7 до 18 років.

Нагадаємо, договірна капітальний ремонт  уклали з ФОПом Тарусов Дмитро Олегович, який зареєстрований понад 15 років тому в місті Бердичів, Житомирська область. Головною діяльністю ФОПа є сфера інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування в цих сферах, проте згідно даних платформи YouControl ФОП Тарусов Дмитро Олегович має ще близько 30 інших додаткових діяльностей серед яких: вирощування винограду, пряних та лікарських культур, розведення овець, кіз та свиней, виробництво хліба.

Загальна вартість капітального ремонту басейну склала 1 450 395,48 грн.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору