Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Мурал на балконі: коломиянка підкреслила приголомшливий краєвид малюнком на стіні

Мурал на балконі: коломиянка підкреслила приголомшливий краєвид малюнком на стіні

З останнього поверху багатоповерхівки на вулиці Петлюри відкривається неімовірний краєвид на Коломию: костел, собор, величний музей, ратуша… Чепурні будинки коломийського середмістя стають маленькими, мов з казки про дрібносвіт. Марина споглядає цю красу вже два роки, та щоразу – як вперше. А щоб доповнити картину – сестра господині створила мурал з найкрасивішими будівлями Писанкової.

Інформатор ділиться цікавим.

Коломиянка Марина кілька років тому переїхала у цю квартиру і одразу ж закохалась у ці пейзажі. Навіть не схотіла закривати собі краєвид металопластиковими балконними блоками. Утеплила стіну, пофарбувала й замінила перила, облаштувала затишний куток, аби зустрічати сонце й милуватися надвечір’ями.

Так виглядає захід сонця з цього балкону

А Ярина, сестра Марини, запропонувала зобразити на перестінку балкону коломийські будівлі. Тепер церква св. Йосафата разом з дзвіницею, міська ратуша, Михайлівська церква та найбільша у світі писанка прикрасили цей куточок релаксу. Над цим ансамблем височать величні й вічні українські Карпати.

“За доброї погоди з мого балкону видніються гори в 3-4 каскади. Коли сідає сонце, заливаючи виднокіл медом і м’яким теплом, місто здається ще прекраснішим. А понад вечір вороння всього міста злітається до скверу навпроти. Любуюсь, і щоразу захоплює, як вперше”, – каже Марина. І правда, така картина, що хочеться відкласти все і насолодитися.

Нещодавно ми також писали про те, як коломияни прикрасили стіни свого під’їзду.

Читайте у статті: Мальовничий під’їзд у багатоповерхівці Коломиї

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору