Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Переможців нема, але частина робіт виконана: ситуація довкола укриття ратуші

"Передбачені" виконавці вже при ділі: що не так із ремонтом укриття ратуші в Коломиї?

Тендерну закупівлю на ремонт укриття у ратуші відмінили, а проте у сховищі уже замінили двері, сантехніку, електромережі, поставили рекуператори. Всі ці роботи разом із підлогою з підігрівом, дубовими сходами та іншим є у переліку майбутнього поточного ремонту за кілька мільйонів.

Інформатор розповість деталі.

Частина робіт, які вимагає поточний ремонт укриття в ратуші, уже виконана. Зокрема тут встановили 4-ро дверних блоків, змурували зі шлакоблоків перегородку, відгородивши санвузол, встановили умивальник і унітаз, замінили труби на пластикові, поміняли електропроводку, вимикачі, поставили 2 рекуператори та 2 віконні блоки вентиляційної шахти. Ці роботи чомусь є у технічних завданнях на поточний ремонт укриття ратуші, очікувана вартість яких була визначена на рівні 2 129 730 грн.

13 березня відбувся тендер на ремонт укриття в ратуші.

На на нього подали свої пропозиції троє учасників. Перший – вже знайоме коломиянам ПП СЕВЕРИН-Н, що належить колишньому начальнику управління комунального господарства Володимиру Наливайку.

Два інших мало знайомі Коломиї – ТОВ “ОПАЛ” з Львівщини та ТОВ “УНІВЕРСАЛ БУД-2020” з Чернівців. Останній робив капремонт даху ліцею №5 минулого року.

В ході торгів менші в ціні пропозиції учасників відхилили через “невідповідність”. А 28 березня тендерну закупівлю на ці роботи відмінили, мотивуючи це  “скороченням видатків на здійснення закупівлі товарів, робіт і послуг”, буцімто внесли зміни до кошторису та плану асигнувань на 2024 рік.

Але тендер на поточний ремонт сховища Коломийська міська рада відмінила.

Міський голова переконує, що зміни в укритті профінансувала Міжнародна організація з міграції. Але не має відповіді на питання, чому тоді ці роботи внесли у перелік робіт технічного завдання по майбутньому поточному ремонту.

Нагадаємо, в підвалі ратуші хочуть зробити дубові сходи, підлогу з підігрівом, викласти плитку, облаштувати санвузол та чимало іншого.

Детальніше у статті Що мають зробити в укритті коломийської ратуші.

"Передбачені" виконавці вже при ділі: що не так із ремонтом укриття ратуші в Коломиї?

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору