Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У ратуші визначились, що робити з колишнім приміщенням Центру зайнятості у Коломиї

У ратуші визначились, що робити з колишнім приміщенням Центру зайнятості у Коломиї

В листопаді минулого року фахівці Коломийського центру зайнятості переїхали з приміщення в центрі міста. Тепер міська рада разом з благодійниками вирішили облаштувати там простір для ветеранів.

Передає Інформатор.

За словами міського голови, громадський простір буде враховувати потреби ветеранів громади. Для цього виділили приміщення на вулиці Мазепи, 4.

З міського бюджету мають профінансувати частину робіт, за благодійниками – ремонт і облаштування, обладнання простору технікою та меблями, також вони частково проплатять заробітну плату менеджерам.

Простір для ветеранів у Коломиї будуть створювати спільно з фондом «Рокада» за підтримки Управління Верховного комісара ООН у справах біженців та громадською організацією «Сила Громади».

Наразі готують кошторисну документацію.

Нагадуємо, Коломийський центр зайнятості переїхав у спальний район. Зараз він знаходиться на вулиці Симона Петлюри, 74 – в будинку одразу біля Коломийської податкової інспекції.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору