Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Городенківській і Снятинській громадах є значні знеструмлення через негоду

З ночі 29 березня на Прикарпатті не вщухає буревій. Через це мешканці кількох громад в області залишились без світла, серед них – Городенківська та Снятинська ТГ Коломийського району.

Пише Інформатор за даними Прикарпаттяобленерго.

Станом на ранок 29 березня знеструмлені повністю 8 населених пунктів і частково – 11. Аварійні вимкнення найбільше торкнулися Городенківську, Галицьку, Снятинську та Рогатинську громади. Енергетики вже розпочали роботи над відновленням електропостачання.

Прикарпатців попереджають, що впродовж доби зберігається штормове попередження. Очікується посилення північно-західного вітру до 15-20 м/с, що може призвести до чергових знеструмлень.

Якщо у вас немає світла, подати заявку про знеструмлення можна:

⁃ На стартовій сторінці сайту під кнопкою «Вимкнення»: необхідно ввести свою адресу або номер особового рахунку та натиснути «Подати заявку про відсутність світла».
⁃ Зателефонувати у кол-центр за номером: 0 800 50 40 20.

Також будьте обережні, якщо побачили обірваний провід електроліній. Відійдіть від нього на відстань від 8 метрів та зателефонуйте в кол-центр обленерго. За можливості, здійснюйте охорону ділянки до приїзду фахівців

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору