Інформатор Коломия

ВЛАДА

У Коломиї землі кладовища хочуть засіяти зерном, бобовими та ріпаком

У Коломиї землі кладовища хочуть засіяти зерном, бобовими та ріпаком

Чи смакувала б вам гречка з кладовища? Навряд, правда? Але в Коломиї таке можливо. Коломийська ритуальна служба відтепер матиме дивний як для свого призначення КВЕД –  вирощування зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур. Таке рішення депутати підтримали, хоча без здивування не обійшлося.

Повідомляє Інформатор.

28 березня коломийські міські обранці розглядали питання зміни статуту комунального підприємства “Коломийська міська ритуальна служба”, яким передбачалося отримання додаткової спеціалізації у діяльності цього КП – КВЕД 01.11, що дозволяє займатися вирощуванням зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур.

До теми: Землі аеродрому в Коломиї пустили під сільське господарство

Депутати зауважили, що земля кладовища, нехай і не задіяна під поховання, але знаходиться у санітарній зоні. Бо звучить дивно, хто б мав їсти

“У нас є багатоземель, деякі треба розробляти. Це в принципі вводиться положення, що вони (ритуальна служба) має право цим займатися”, – каже міський голова.

На наше запитання, чи у цьому році будуть засівати земля кладовища начальниці КП “Коломийська ритуальна служба” Лілія Остафічук не відповіла.

Рішення про додаткову функцію ритуальної служби підтримало 33 депутати, 2 міських обранця не голосували.

ритуальна служба, новий квед

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору