Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Як суд у Городенці покарав чоловіка, який зайшов до чужого дому і заснув там

Як суд у Городенці покарав чоловіка, який зайшов до чужого дому і заснув там

За незаконне проникнення до житла Городенківський районний суд судив чоловіка, який напідпитку зайшов до чужого будинку з метою відпочити. В домі нікого не було і він просто заснув у спальні.

Деталі розповість Інформатор.

Як йдеться в матеріалах справи, 22 лютого 2024 року близько 14:00 обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння на території чужого домогосподарства, з метою відпочити, постукав у вхідні двері житлового будинку з проханням, щоб їх відчинили.

Двері йому ніхто не відчинив і тоді він спробував чи незамкнені вони. Однак вхідні двері зачиненими на замок не були і чоловік в цьому переконався, тоді в нього виник протиправний умисел проникнути до приміщення житлового будинку.

Зазначається, що всупереч волі законного володільця, чоловік зайшов до будинку, де згодом у спальній кімнаті заснув.

Через деякий час до будинку увійшов власник та в спальній кімнаті побачив обвинуваченого і викликав працівників поліції.

Городенківський суд нещодавно визнав чоловіка винуватим у вчиненні кримінального проступку та оштрафував на 850 грн.

Але з обвинуваченого ще стягнули 4543,68 грн на користь держави як витрати на залучення експерта за проведення експертизи.

Вирок може бути оскаржений до Івано-Франківського апеляційного суду через Городенківський районний суд протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Фото ілюстративне, взято з мережі

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору