Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Музика…Небо…Крила… У Коломиї пройде благодійний концерт пам’яті Степана Тарабалки

Цієї неділі, 31 березня, у Коломиї відбудеться концерт пам’яті Героя України Степана Тарабалки. Захід благодійний, адже виручені кошти спрямують на підтримку оздоровчого центру для ветеранів “Тепло крилатої душі”, який заснувала мати загиблого пілота. 

Інформатор також запрошує долучитися.

“Музика…Небо…Крила…” – ці слова належать Герою з Королівки Степану Тарабалці, який загинув у небі, відбиваючи ворога. Хоч Степан змалечку мріяв стати льотчиком, але він також любив музику та грав на духових інструментах.

Власне 31 березня відбудеться концерт симфонічного оркестру викладачів Коломийської музичної школи №1 ім. А. Кос-Анатольського, яку колись і відвідував Степан Тарабалка.

Як зазначають на сторінці оздоровчого центру, це перший такий культурний захід в підтримку цього закладу.

Оздоровчий центр для ветеранів “Тепло крилатої душі” заснувала мати загиблого Героя Наталія Тарабалка в честь свого сина-пілота в приміщенні колишньої лікарні в селі Ценява на Коломийщині. Там вже приймають ветеранів на відновлення.

На заході буде презентовано роботу та знайомство з командою оздоровчого центру “Тепло крилатої душі”.

Тож всіх небайдужих запрошують провести останній день першого місяця весни з чарівними мелодіями та благодійними справами.

Благодійний концерт відбудеться 31 березня о 14:00 в Народному домі Коломиї.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору