Інформатор Коломия

ГОРОДЕНКА

Комунальне підприємство Городенки закупило кавомашину за бюджетні кошти. А це міг бути FPV-дрон…

У міських комунальників Городенки тепер обнова – дорога сучасна кавомашина. Вартість апарату для бадьорого настрою дорівнює ціні 1-го FPV-дрона.

Інформатор знайшов нову цікаву закупівлю.

28 березня 2024 року комунальне підприємство “Городенка-Житлосервіс” заключило договір із чернівецьким підприємцем Прасоловим Ігорем Валентинович на закупівлю нової сучасної кавомашини фірми NIVONA NICR 550.

Вартість обнови для ароматного напою  – 18 600 грн. Хоча на сайтах з продажу побутової техніки є ціни набагато нижчі.

 

закупівля 28 березня

ціни в Інтернеті

В описі до товару зазначається, що ця кавамашина може приготувати еспресо, лате, капучино та інше. Її називають домашньою каварнею і наголошують на сучасних функціях: інтуїтивний інтерфейс і кольоровий екран, вбудована системі змелювання зерен, вибір температури води, капучинатор Spumatore, що дає піну для лате чи інших гарячих кавових напоїв.

Це все страшно мило, але… не в часі війни. 1 дрон здатен врятувати щонайменше одне безцінне життя. Якщо б наші можновладці конвертувати витрачені бюджетні кошти не в чашки кави, а у збережені людські життя, то таких закупівель на 3-му році війни ніколи б не було.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору