Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У міському парку Коломиї шквальний вітер повалив дерева

Два багаторічні дуба впали у міському парку ім. Трильовського у Коломиї, зачепивши та поломивши ще кілька менших дерев. Територію довкола огородили і встановили таблички “Аварійне дерево”.

Повідомляє Інформатор.

Днями під час штурмового вітру в парку Коломиї впало два велетенські дерева.

У міському парку Коломиї шквальний вітер повалив дерева

Два дні повалені дерева так і лежать на землі навпроти колишнього танцювального майданчика, який зараз орендують під дитячі розваги. В результаті падіння старих дерев ще три менша дерева обламані. Комунальники натягнули стрічку і встановили написи “Аварійне дерево” на двох стовбурах вздовж паркової доріжки, що з’єднує тенісні корти та веде до вул. Чайковського.

Нагадуємо, раніше невідомий на авто врізався у дерево на вул. Шкрумеляка, повалив його та втік з місця події. Попередньо правоохоронці встановили, що трапилось це 21 березня увечері, авто порушника на іноземній реєстрації.

Також за пів року у ратуші прийняли рішення про зрізку щонайменше 100 дерев Коломиї, крім того уже відомо про масове вирубування дерев на окраїні Коломиї на ділянці, яку хочуть продати у приватні руки.

У міському парку Коломиї шквальний вітер повалив дерева

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору