Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

38-річну працівницю Експертної служби МВС спіймали на хабарництві

Оперативники Івано-Франківського Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції встановили причетність співробітниці підрозділу Експертної служби МВС до корупційних оборудок.

Детлі розповість Інформатор за даними департаменту.

38-річна жінка користувалася своїм службовим становищем для незаконного заробітку. Як з’ясувалося, вона отримувала гроші за сприяння у досліджені транспортного засобу поза чергою, а ще вона домовлялася з експертами, які на її прохання зазначали у своєму висновку фейкові дані про технічний стан чи вік транспортного засобу. Такими послугами могли часто користуватися «перекупи» авто.

Також Інформатор помітив, що будівля на світлині, яку опублікував Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України, дуже схожа до будівлі Сервісного центру МВС у Коломиї на вул. Симоненка, 2

Фото з відкритих джерел. Автор Roman Haievyi

Оперативники ДВБ спільно із слідчими поліції Прикарпаття задокументували протиправну діяльність правопорушниці. На підстави зібраних доказів слідчі обласної поліції вручили фігурантці підозру за ч.3 ст.354 (Підкуп працівника підприємства, установи чи організації).

За систематичне одержання неправомірної вигоди їй загрожує до 2 років позбавлення волі. Слідство триває.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору