Інформатор Коломия

РЕКЛАМА

Десерти та приправи, що пасують до ранкової кави

Десерти та приправи, що пасують до ранкової кави

Бадьорість та правильне налаштування на робочий день багато в чому залежить від сніданку. А який же сніданок без чашки гарячої кави? Щоб організм прокидався поступово, краще за все спочатку поснідати, а вже через годину-півтори після пробудження випити кави. Так ви зможете по-справжньому насолодитися напоєм, а організм вже отримає набір поживних речовин з пухкого омлету, тосту з авокадо чи вівсяної каші з горіховою пастою.

Смак класичної чорної кави чи капучино можна зробити ще кращим. Для цього достатньо завітати в інтернет магазин спецій та купити кілька доповнень.

Що додати до чорної кави

У чорної кави зазвичай і так досить насичений смак. Особливо, якщо це еспресо чи фільтр-кава. Щоб доповнити, але не зіпсувати присмак самого зерна, спробуйте:

  • корицю;
  • сушений імбир;
  • мускатний горіх;
  • духмяний перець;
  • ванільний цукор чи ванілін;
  • м’яту.

Кількість прянощів регулюйте на свій смак: спочатку покладіть зовсім трошки, скуштуйте, а вже потім додайте ще за потребою.

Що додати до кави з молоком

Для прихильників молочно-кавового присмаку рекомендуємо додати:

  • трохи вершків — можна долити їх до молока чи замість нього;
  • ванільний цукор;
  • горіховий сироп;
  • вишневий сироп;
  • рідку карамель;
  • корицю.

Все це можна додати до напою з підігрітим спіненим молоком чи звичайним. Такі варіанти додатків підійдуть і для кави з собою, і для кавування вдома чи за робочим місцем.

Десерти та смаколики

Не потрібно повністю відмовлятися від улюблених солодощів, навіть якщо ви вирішили налагодити своє харчування. До 20% щоденного раціону можуть становити снеки та ласощі. До чорної кави ідеально пасуватимуть:

  • марципанова цукерка в темному шоколаді;
  • сухофрукти у глазурі — фініки, чорнослив та курага, сушена диня чи манго;
  • макарон;
  • вівсяно-злакове печиво з горішками та сухофруктами;
  • маленький профітроль;
  • горішок зі згущеним молоком.

З кавово-молочними напоями смакуватимуть:

  • брауні;
  • арахісове печиво;
  • горіховий батончик;
  • круасан;
  • ягідний тарт;
  • мафін з вишнею чи чорницею.

Всі ці десерти маленькі, тому не будуть занадто калорійними та ситними. До того ж вони дадуть мозку необхідну енергію, щоб продуктивно працювати до самого обіду. Для підняття настрою можна додати комбіновані приправи конкретно для кави, що можна купити у більшості магазинів.

Розпиття кави зранку — не просто рутина. Цей час можна також присвятити собі: почитати книжку, зробити запис у щоденнику, послухати на ходу подкаст чи аудіокнижку. Так навіть у найбільш завантажені роботою дні буде змога відірватися та трохи відпочити.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com

Нагору