Інформатор Коломия

ВЛАДА

Майже 300 м² приміщень у відділку поліції в Коломиї пропонують в оренду з аукціону. ОНОВЛЕНО

Майже 300 м² відділку поліції в Коломиї пропонують в оренду з аукціону

3 квітня 2024 року третій поверх корпусу Коломийського райвідділу поліції у центрі міста виклали на аукціон з правом довгострокової оренди. Стартова ціна – трохи більше 2600 грн на місяць.

Інформатор розповість деталі.

За умовами аукціону приміщення, площею 288,1 м², що знаходиться на вул. Шевченка, 11 А, пропонують на 5 років в оренду. Стартова ціна – 2 642 грн.

Але цільове призначення діяльності нових власників – послуги охорони нерухомого майна та здійснення діяльності у сфері охорони громадського порядку та безпеки.

Також у проекті договору вказано, що орендар має право здавати це майно у суборенду. А ще дозволяє здійснювати поточний або капітальний ремонт робіт. З особливих вимог обов’язковим є договір страхування.

Подати заявки на участь в аукціоні можна ТУТ від 4 квітня до 20:00 17 квітня 2024 року. А об 11:10 18 квітня.

ОНОВЛЕНО!

У поліції прокоментували аукціон, повідомивши, що ці приміщення слугували для Державної служби охорони. Нещодавно строк оренди за договором завершився, відтак як держмайно ці площі виклали на аукціон з правом довгострокової оренди. Це стандартна процедура.

Тож найімовірніше та сама структура і користуватиметься приміщенням після поновлення договору.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору