Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломийській громаді встановили фотопастки біля стихійних сміттєзвалищ

У Коломийській громаді встановили фотопастки біля стихійних сміттєзвалищ

Біля місць, де недобросовісні мешканці Коломийської громади регулярно викидають сміття, поставили фотопастки. 

Про це стало відомо Інформатору з допису на сторінці міської ради.

Як відомо, таке рішення прийняли після того, як на дамбі біля Стрітенського моста у Воскресінцях працівники муніципальної інспекції кілька разів за місяць фіксували створення стихійних сміттєзвалищ.

Наприкінці березня Інформатор теж зафіксував, що поблизу моста є насипи, ймовірно, відходів з будівництва.

березень 2024

березень 2024

Спершу на цілодобову гарячу лінію міської ради про сміття повідомили небайдужі жителі громади. Порушника вдалось покарати.

Та через кілька днів на цьому місці хтось знову викинув будівельні відходи.

“На жаль, серед нас є безвідповідальні люди, які залишають сміття у лісах та по берегах водойм і не вважають за потрібне укласти договір на вивезення твердих побутових відходів. Тож мусимо вживати жорсткіших заходів, аби надалі порушникам не вдавалося безкарно засмічувати прибережну зону. Для цього поблизу місць, де утворюються стихійні сміттєзвалища, встановлені фотопастки”, – йдеться в дописі.

Коломиянам нагадують, що штраф за викидання відходів у невстановленому місці – від 340 до 1360 гривень, за засмічення прибережної смуги – від 850 до 1700 гривень. Для підприємств – від 1700 до 3400 гривень.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору