Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Що присудили водію, який в Шепарівцях потовк дві машини в стані алкогольного сп’яніння

Що присудили водію, який в Шепарівцях потовк дві машини в стані алкогольного сп'яніння

2 квітня суд призначив покарання водію, який два місця тому, будучи напідпитку, протаранив дві автівки під Коломиєю.

Інформатор розповість деталі.

На основі протоколів коломийських правоохоронців суддя Третьякова І.В розглядала справу  щодо аварії 8 лютого 2024 року, в якій три автіки зазнали ушкоджень. Винуватцем виявився працівник торгової бази.

Того дня близько 20:30 водій Opel Astra проявив неуважність й допустив зіткнення з Opel Vivaro, що рухався попереду. А відтак вилетів на смугу зустрічного руху і врізався «Honda C-RV», завдавши численні пошкодження автівці.

У крові винуватця виявили 1,86‰ алкоголю, що у понад 9 разів вище норми.

Винуватець одразу подав до суду письмове клопотання, в якому визнає себе винним у скоєному, щиро розкаюється, а також добровільне та повне відшкодування ним збитків потерпілим. На підтвердження чоловік подав розписки від власників авто, які потрапили в автотрощу через його дії, що до нього претензій не мають.

Також працівник торгової бази зауважив, що раніше таких ситуацій не виникало, а тому просить не позбавляти його права керувати транспортними засобами, бо це це його єдина можливістю отримувати дохід за рахунок підприємницької діяльності. Наразі підприємницьку діяльність він здійснює сам, найманих працівників не залучає, і це – його єдине джерело доходу.

Але суддя не змилосердилась. 2 квітня суд визнав винним водія Opel Astraі призначив водію штраф 17 000 грн з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

А також має сплатити 605 грн судового збору.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

 

Нагору