Інформатор Коломия

ГОРОДЕНКА

Били та залякували: над підлітком з Городенківщини знущалися однолітки та двоє молодиків

Над підлітком з Городенківщини знущалися однолітки та двоє молодиків

Як повідомлялося раніше, 5 квітня у соцмережі поліцейські знайшли відео, на якому невідома компанія знущається з неповнолітнього хлопця. З’ясувалося, що жертвою став учень Чернелицького ліцею, а глумились з нього старшокласники та двоє старших молодиків.

Деталями ділиться Інформатор.

Зазначається, що на відео група невідомих осіб дає підлітку ляпаси по обличчю, залякує електрошокером, спричиняє фізичний біль тощо.

Правоохоронці встановили, що від таких дій потерпів 16-річний учень Чернелицького ліцею. А знущалися над ним його однолітки з цієї ж школи та двоє дещо старших місцевих мешканці – 21-та 22-річні чоловіки з Чернелицької громади.

Як стало відомо, між потерпілим та старшокласниками неодноразово ставались сварки та конфлікти за межами навчального закладу. Їх вони знімали на телефони.

Співробітники ювенальної превенції опитали підлітків у присутності батьків, учителів. Відібрані пояснення учасників конфлікту.

На батьків учнів склали 6 адміністративних протоколів за ч. 3 ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Наразі поліцейські встановлюють місцеперебування двох чоловіків з метою притягнення їх до відповідальності. Перевірка триває.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору