Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Інстаграмні локації з крокусами в Карпатах

Українські Карпати завжди милують око своєю неповторною красою в будь-яку пору року. Однак, саме у весняний період гори розквітають в неймовірному розмаїтті кольорів. Особливо фотографи й туристи полюбляють місця з крокусами. 

Інформатор розповість, де можна знайти перші весняні квіти в горах.

Чи не найкрасивішою локацією є хребет Кукул, полонини якого повністю вкриті цими червонокнижними квітами.  Звідти відкривається неперевершений вид на Чорногору. Добратись туди можна з селищ Ворохта та Вороненко, дальність такого маршруту приблизно 10-11 кілометрів.

Ще однією популярною місциною для поціновувачів крокусів є хребет Кострич, що знаходиться у Верховинському районі. Незрівнянний вид на найвищі вершини українських Карпат чудово доповнюють схили переповнені гірським шафраном.

Період цвітіння крокусів зазвичай триває з кінця березня до другої половини квітня. Проте, якщо Вам не вдалось побачити таку красу в цей проміжок часу, то на гірському масиві Свидовець ці квіти цвітуть дещо пізніше, через довший процес танення снігу.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору