Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Що присудили керманичу, який влетів у автобусну зупинку в Печеніжині

Що присудили керманичу, який влетів у автобусну зупинку в Печеніжині

Кілька днів тому Коломийський суд виніс постанову водієві “Opel Astra”, який 2 березня 2024 року протаранив автобусну зупинку у центрі селища Печеніжин на Коломийщині. 

Повідомляє Інформатор й ділиться деталями.

Нагадаємо, 2 березня близько 16:15 поліцейським повідомили, що в смт. Печеніжин по вул. Січових Стрільців водій автомобіля марки “Опель Астра” врізався в зупинку громадського транспорту.

В справі пояснюють, що керманич не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та допустив з’їзд з проїжджої частини дороги, де здійснив наїзд на автобусну зупинку, в результаті чого остання та транспортний засіб отримали механічні пошкодження. Зокрема, в автівки побитий передній бампер, пошкоджене лакофарбове покриття та пробите переднє праве колесо. Щодо зупинки, правоохоронці зафіксували розбиття склопакету та вигин її конструкції.

Під час розгляду справи звинувачений свою провину визнав й розповів, що завдані ним збитки вже відшкодував.

Суд постановив визнати його винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст.124 КУпАП, та накласти на нього адміністративне стягнення у виді штрафу, що становить 850 гривень, крім того, він сплатить судовий збір – 605 грн.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

 

Нагору