Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Отинія долучилася до Хресної Дороги, якою пройдуть через всю Україну

Отинія долучилася до Хресної Дороги, якою пройдуть через всю Україну

Всеукраїнська Хресна Дорога почала свій шлях із селища Кути на Косівщині, пройде всю країну та завершиться читанням останньої стації Христових страстей поблизу Авдіївки. Паломники моляться за єдність церкви і народу, і всіх усопших, які віддали життя за волю України. Першу станцію читали на центральній площі Отинії біля Алеї памʼяті загиблих Героїв-Захисників .

Передає Інформатор.

До паломництва приєдналися ветерани війни, військові, представники “Правого сектору”, людей з різних куточків України.

“Молитовна група на чолі із капеланом ДУК «Вовки Да Вінчі» о. Іваном Сиваком зі щирою молитвою на вустах та із хрестом у руках йтиме дорогою терпінь нашого Спасителя туди, де зараз найважче, туди, де вороги розпинають Україну…”, – йдеться у дописі.

Віряни мають подолати понад 1700 км, це близько місяця у дорозі.

Як зазначається, долати дорогу 14 стацій Хресної Дороги на територіях традиційних релігійних конфесій паломники будуть пішо та транспортними засобами, зупиняючись на молитву та розважання Страстей Христових у Косові, Погоні, Львові, Бродах, Рівному, Довбиші, Коростишеві, Борисполі, Лубнах, Полтаві та Харкові.

Вже з дванадцятої по чотирнадцяту стації, які пролягають від Сватового на Луганщині до Авдіївки на Донеччині через Кремінну та Бахмут, де ведуться активні бойові дії, паломники проходитимуть духовно, молячись за порятунок України, збереження життя наших воїнів та перемогу у війні.

 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору