Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Подвійне вбивство: на Коломийщині чоловік переспав із співмешканкою свого друга, а потім зарізав їх

Подвійне вбивство: на Коломийщині чоловік переспав із співмешканкою свого друга, а потім зарізав їх

9 квітня Коломийський міськрайонний суд виніс вирок раніше судимому мешканцю Семаківців, який умисно вбив своїх знайомих.

Деталі справи знає Інформатор.

Трагедія трапилася ще в лютому 2019 року в селі Семаківці, чоловік близько 23:00 прийшов в гості до друзів – чоловіка та його співмешканки. Там компанія почала розпивати алкогольні напої, після чого звинувачений, за добровільною згодою, вступив у статеві зносини з потерпілою, поки її чоловік спав.

Та близько 23:00 співмешканець жінки прокинувся й, виявивши зраду, розпочав конфлікт, який переріс у бійку. Під час сварки у підозрюваного виник намір вбити пару, тож він схопив зі столу викрутку та кухонний ніж, якими став наносити потерпілим тілесні ушкодження. Згідно висновку експерта, у чоловіка було 3 різані та 6 колотих ран шиї та пошкоджена легеня, а в його співмешканки виявили ушкодження у вигляді колото-різаного поранення шиї та численних синців.

Своєї вини у суді чоловік не визнав й сказав,  що жодних доказів його винуватості немає, а слідчий експеримент проходив з тиском на нього зі сторони поліції. Він визнав, що знав потерпілих, однак від них пішов десь в 23:00 годині додому, і був дома один, оскільки жив сам.

Під час надання показів одна з сусідок розповіла, що 20 лютого вона проходила крізь будинок померлих, та побачивши ноги при вході, подумала, що пара п’яна і вирішила їх не турбувати. Пізніше вона повернулася туди зі ще однієї сусідкою й після того, як вони відкрили двері, побачили, крім ніг, які були при вході в будинок, ще одну пару ніг під ліжком. Відповідно викликали сільського голову, який разом з ним зайшов до будинку, де і виявили чоловіка та жінку мертвими.

Свої покази надала й дочка потерпілого. Вона зазначила, що про смерть батька дізналася від своєї матері. Жінка звернулася із цивільним позовом до обвинуваченого та просила стягнути з нього на її користь відшкодування заподіяної майнової шкоди – 25000 гривень, а також відшкодування заподіяної моральної шкоди – 200 000 гривень.

Таким чином, суд постановив визнати підозрюваного винуватим у вчиненні у вчиненні вбивства та призначити йому покарання у виді 14 років позбавлення волі, який будуть обчислювати з 26.02.2019 року.

Цивільний позов дочки померлого задовольнили частково. З обвинуваченого стягнуть в рахунок відшкодування заподіяної майнової шкоди – 11600 гривень, а в рахунок відшкодування заподіяної моральної шкоди – 100 000 гривень.

Також він має компенсувати проведення експертизи в сумі 52 696 гривень.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору