Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

У Городенці віддадуть останню шану захиснику Роману Ленчовському

У Городенці віддадуть останню шану захиснику Роману Ленчовському

Воїн з Городенківської громади Роман Ленчовський деякий час вважався зниклим безвісти. Однак нещодавно загибель військового підтвердили. Сьогодні, 12 квітня, Героя з почестями зустрічатимуть в Городенці та селах громади.

Інформатор висловлює співчуття рідним, близьким, побратимам, всім, кого зачепила ця страшна втрата.

Солдат Роман Романович Ленчовський мешкав у селі Воронів. Захищав волю і незалежність України у війні з російськими окупантами на Донеччині. В ході виконання бойового завдання воїн загинув під час ворожого артилерійського обстрілу. Його життя обірвалося 30 березня 2024 року біля н.п. Терни, Краматорського району. Роману було лише 40 років.

Сьогодні, 12 квітня, о 13:00 просимо прийти до каплиці Покрови Пресвятої Богородиці «Всіх Воїнів» у м. Городенка (біля військкомату) гідно віддати шану Герою, Ленчовському Роману Романовичу, мешканцю села Воронів, який загинув у бою, захищаючи всіх нас та рідну землю від московської орди.
Біля каплиці Покрови Пресвятої Богородиці священнослужителі громади відправлять поминальну панахиду.
Про чин похорону та церемонію прощання повідомимо додатково.
Скорботний кортеж прямуватиме з напрямку Коломиї селами Сороки та Чернятин, орієнтовно о 12:30 год,. Просимо мешканців цих сіл вийти та гідно зустріти Героя!

Вічна пам’ять Герою…

Нагору