Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломийські школярі організували ярмарок і зібрали кошти на авто випускнику гімназії ім. Грушевського

Коломийські школярі організували ярмарок і зібрали кошти на авто випускнику гімназії ім. Грушевського

Бригада стрілецької роти 78-го окремого батальйону ТРО втратила авто. Але друзі-гімназисти вирішили допомогти, аби зібрати кошти на нове для випускника рідної Alma mater. 12 квітня Коломийська гімназія ім. Грушевського організувала благодійний ярмарок і зібрала майже 56 тис грн.

Як то було – розповість Інформатор.

Солодощі, напої та інші смаколики продавали для благодійних потреб на шкільному ярмарку коломийські гімназисти 12 квітня. Всю їжу, напої та солодощі, які не продалися, спакували та відвезли у військовий госпіталь.

Загалом на ярмарку зібрано 55 749грн.

На банці зараз 84 249 грн, а ціль – 200 000 грн.

Саме тому, щоб й надалі продовжувати чинити супротив ворогу, Коломийська гімназія спільно з @lizard__school продовжує ТЕРМІНОВИЙ збір для випускника коломийської гімназії Олександра Аршуліка, який воює в складі стрілецької роти 78го окремого батальйону ТРО на чи не найгарячішому напрямку фронту!

Є нагальна потреба в транспорті для подальшого виконання бойових завдань в складній місцевості. Хлопці сказали: «Без машини на фронті, як без рук», тому ця автівка їм дуже потрібна. А нам потрібні хлопці. Живі.

Реквізити:

•Посилання на банку в шапці профілю
•Моно-картка – ТУТ
5375 4112 1385 2267

Немає маленького або великого донату, усі вони допомагають рівнозначно!

Фото – Микитеєк Вікторія

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору