Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

Остання дорога до дому: в Отинії зустріли Героя Василя Соловчука

Остання дорога до дому: в Отинії зустріли Героя Василя Соловчука

Живим коридором шани зустріли сьогодні жителі Отинійської громади загиблого воїна Василя Соловчука із села Голосків, який віддав своє життя за свободу і незалежність України.

Інформатор висловлює співчуття рідним, близьким, побратимам, всім, кого зачепила ця страшна втрата.

13 квітня в центрі селища Отинія організували живий коридор шани, щоб гідно зустріти захисника, який повернувся “на щиті”. Зі схиленими головами, зі сльозами на очах, з квітами та прапорами біля памʼятника Тарасу Шевченку громада зустрічала скорботний кортеж з тілом Героя Василя Михайловича Соловчука. Далі колона вирушила у рідне село загиблого — Голосків.

Молодший сержант Соловчук Василь боронив рідну землю на Донеччині. 25 березня 2024 року під час виконання бойового завдання він потрапив під ворожий мінометний обстріл поблизу н.п. Терни, Краматорського району. Воїн загинув внаслідок поранень несумісних із життям. Він віддав своє життя за свободу і незалежність України. Герою назавжди залишиться 43 роки.

Парастас за загиблим захисником розпочнеться сьогодні о 20:30 в селі Голосків, вул. Січових Стрільців, 16.

Чин похорону розпочнеться завтра, 14 квітня, о 14:00.

13-14 квітня на території Отинійської селищної територіальної громади оголошено днями жалоби за загиблим Василем Соловчуком.

 

Вічна пам’ять захиснику…

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору