Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї судили водія, який поставив машину “дибки” й втік з місця ДТП

5 квітня суд виніс постанову керманичу, який не впорався з керуванням і перекинув автівку в кювет. Подія трапилася вночі 11 березня у селищі Гвіздець, що на Коломийщині.

Більше про справу розповість Інформатор.

Раніше повідомлялося, що під час патрулювання в селищі Гвіздець поліцейські побачили у кюветі перекинуте авто. Машина марки “Mercedes-Benz Vito” знаходилася в кюветі передньою частиною в підвішеному стані з механічними пошкодженнями

Водія та потерпілих на місці ДТП не було.

У деталях суду йдеться, що керманич не вибрав безпечної швидкості руху, щоб мати змогу постійно контролювати рух транспортного засобу, не впорався з керуванням та допустив з’їзд в кювет, де автомобіль перекинувся внаслідок чого отримав механічні пошкодження та частково пошкодив стовпчики огорожі приватного подвір’я.

У суді обвинувачений свою провину визнав. Суд постановив визнати чоловіка виним у вчиненні адміністративних правопорушень та накласти на нього адміністративні стягнення:

  • за ст. 122-4 КУпАП штраф в розмірі 3400 гривень;
  • за ст.124 КУпАП штраф в розмірі 850 гривень.

Потім суд постановив остаточне адміністративне стягнення: штраф в розмірі 3400 гривень.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору