Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

На Городенківщині попрощалися з загиблим воїном Романом Ленчовським

На Городенківщині попрощалися з загиблим воїном Романом Ленчовським

Вчора, 13 квітня, у селі Воронів в останню дорогу назавжди провели воїна Романа Ленчовського. Його життя обірвалося 30 березня 2024 року біля н.п. Терни, Краматорського району.

Інформатор щиро співчуває рідним та близьким Героя.

Захисник віддав за волю українського народу найцінніше – своє життя…

Солдат Роман Романович Ленчовський мешкав у селі Воронів. З початком повномасштабної війни боровся з російськими окупантами на Донеччині. 30 березня 2024 року, в ході виконання бойового завдання, воїн загинув під час ворожого артилерійського обстрілу. Роману було лише 40 років.

Вчора віддати шану і провести мужнього сина України в останню дорогу прийшли його односельці, священнослужителі, військовослужбовці, однокласники, друзі, найближчі та найрідніші люди.

“Сьогодні сумуємо і плачемо усі, бо втратили хороброго та мужнього воїна. Наш Захисник Роман показав нам приклад справжнього патріота, приклад хоробрості і відваги, він чесно і до кінця виконував свій обов’язок воїна і громадянина, віддавши своє безцінне життя за вільне майбутнє у Незалежній, Богом благословенній Україні.”, – діляться на сторінці Городенківської міської ради територіальної громади.

Горе втрати болить найбільше, особливо, коли гине цвіт української нації. Ім’я Романа Ленчовського назавжди закарбується у серцях українців та в історії боротьби за волю нашого народу.

Вічна пам’ять Герою!

Нагору