Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Букети, що творять спогади: у Коломиї запрацювала студія квітів та декору “Valen’s Flower”

Щастя твориться дрібницями, посмішками та обіймами, а ще – приємними спогадами про важливе. Студія Valen’s Flower – це не лише про букети, але й про те, що квіти мають надзвичайну силу перетворити будь-який момент у незабутню подію.

Тут розуміють, що кожен момент важливий, а тому готові запропонувати широкий вибір квіткових композицій, які відображають ваші почуття та емоції. Чи це романтичне свято, корпоративний захід або радісна подія у вашому житті – у студії ви оберете ідеальний букет для кожної нагоди.

А якщо ви плануєте організувати важливий день, у Valen’s Flower вміють зачарувати своїми креативними рішеннями та вмінням працювати з різноманітними матеріалами. Фотозони, надписи, композиції з повітряних кульок – тут створюють неповторний декор для різних заходів – від весіль до тематичних вечірок та таїства хрещення.

Також флористи завжди готові прийти на допомогу мужнім захисникам, які хочуть зробити приємно своїм коханим навіть з іншого кінця країни. У студії Valen’s Flower діють знижки на квіти та готові композиції для військовослужбовців, а ще працює доставка по всій Івано-Франківській області.

Спеціальні пропозиції діють також і для пенсіонерів.

Студія квітів та декору Valen’s Flower  також має чимало цікавого для дому: вишукані кашпо, ароматні свічки та різноманітні вазони. А для своїх коханих чоловіки можуть обрати не лише квіти, але й м’які іграшки та сумки. А головне – ваш букет буде тішити око не один день, адже свіжі квіти Valen’s Flower отримує тричі на тиждень.

Подбала студія й про наших любимих матусь – до Дня матері Valen’s Flower проведе розіграш подарунків! Тож поспішайте до них на сторінку, аби дізнатися всі деталі.

Графік роботи студії:

Щодня з 8:00 до 22:00

Знайти їх можна за адресою вул.Мазепи 161, або за контактним номером 097 818 20 07.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com

Нагору