Інформатор Коломия

ВЛАДА

Депутат Коломийської міської ради переміг у земельному аукціоні й платитиме за квадрат… 11 коп на рік

Депутат Коломийської міської ради переміг у земельному аукціоні й платитиме за квадрат... 11 коп на рік

10 квітня відбувся аукціон з правом довгострокової оренди понад 10 га земель у селі Товмачик Коломийської громади. Найбільшу ціну на торгах запропонвав депутат Коломийської міської ради Сергій Коцюр.

Деталі розповість Інформатор.

Аукціон з продажу права оренди на 20 років земельної ділянки сільськогосподарського призначення, площею 10,1016 га у селі Товмачик Коломийської громади.

На участь в аукціоні подалося тільки двоє часників: підприємиця Уляна Гнатюк та діючий депутат Коломийської міської ради Сергій Коцюр.

Стартова ціна за річну оренду 10,1016 га сільськогосподарської землі становила тільки 5954 грн на рік. Міський обранець від фракції “Самопоміч” Сергій Коцюр запропонував одразу ж 11 500 грн, а в ході трьох раундів ще підняв ціну на 100 грн і здобув перемогу.

Відтак вартість річної оренди 1 м² обійдеться депутату Коцюру в 11 копійок на рік.

Також Коцюр став переможцем у аукціоні з правом оренди на 20 років 6,1140 га земель сільськогосподарського призначення у селі Кубаївка Коломийської громади після того, як учасник, що запропонував вищий ціну відмовився укладати договір. Сергій Коцюр за  цих понад 6 га готовий сплачувати 86 тис грн на рік ( це 1,4 грн за 1 м²).

Загалом цьогоріч відбувалися аукціони на право довгострокової оренди, де за ділянки 8-10 га учасники пропонували по 90 тис грн на рік.

Тому можна сміливо сказати, що нещодавній аукціон землі в Товмачику був дуже вигідним для міського обранця. Аукціон земель у селі Товмачик. Результати

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору