Інформатор Коломия

ВЛАДА

По пішохідних доріжках Шевченківського озера в Коломиї їздила машина, ймовірно, міського голови

По пішохідних доріжках Шевченківського в Коломиї озера їздила машина, ймовірно, міського голови

Нещодавно Інформатор публікував відео, де чоловік на квадроциклі катається пішохідними і велосипедними доріжками, що минулоріч за понад 5 млн грн  вистелили біля Шевченківського озера. Вслід за новиною до нашої редакції надійшли фото, де видно яскраво-салатову машину на цій пішохідній території. Цікаво, що саме такою автівкою пересувається міський голова Коломиї Богдан Станіславський.

Інформатор розповість деталі.

Це Suzuki Jimny – машина міського голови, власність на яку Станіславський у декларації не зазначає. Саме її можна побачити і на парковці під ратушею, і в його приватному дворі.

Машину такого ж кольору і з такою ж поклейкою помітили перехожі на Шевченківському озері 1 квітня 2024 року.

Як бачимо на фото, машина припаркована по новесеньких пішохідних доріжках, що вартували бюджету міста понад 5 млн грн минулого року.

Цікаво, що на цю частину території біля Шевченківського озера в’їзд заборонений і навіть перекритий металевими стовпами, але, як любить казати коломийський міський голова “З Божою поміччю все вдається”.

Бруківка пішохідної та велодоріжки не розрахована на вагу авто, тому-то виїзд на хідник спричиняє руйнування бетонних плит.

Нагадаємо, нещодавно був схожий випадок: чоловік на квадроциклі ганяє новими хідниками біля озера.

Звертаємося до поліції з проханням перевірити записи камер відеоспостереження за 1 та 12 квітня, аби встановити порушників та притягнути обох до відповідальності не залежно від їхнього соціального і фінансового статусу.

Відео 12 квітня:

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору