Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї попрощалися з депутатом й меценатом Олександром Чемерисом

Депутат Коломийської міської ради, волонтер та підприємець Олександр Чемерис раптово відійшов у засвіти 15 квітня. Сьогодні, 17 квітня, мешканці громади провели мецената в останню путь.

Із сумом сповіщає Інформатор.

Олександр Чемерис завжди був активним у підтримці воїнів ЗСУ, доправляв допомогу війську в гарячі точки й дійснив десятки поїздок як волонтер. Не скупився у фінансовій підтримці війська, розуміючи, що доля України залежить не від гасел, а від реальних вчинків.

Чоловік  відрізнявся своєю принциповою позицією, завжди голосував за совістю, не орієнтуючись на загальні вподобання партії чи політичні домовленості. Людина принципова, відповідальна і вольова.

Серце Олександра перестало битися 15 квітня, йому назавжди залишилося 58. Відчуваючи різке погіршення самопочуття він звернувся по допомогу медиків, його везли до обласного центру, але пізно: дорогою до Івано-Франківська Олександр помер.

Сьогодні, 17 квітня, коломияни прийшли до церкви священномученика Йосафата, аби попрощатися з Олександром. Друзі та знайомі волонтера згадують, що Олександр Чемерис завжди був добрим, щедрим та усміхненим чоловіком. Тут, біля церкви, багаточисельна громада провела депутата в останню дорогу.

Нагадуємо, 17 квітня у громаді оголошено день жалоби.

Вічна пам’ять померлому!

Нагору