Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї шукають охочих створити патронатну сім’ю

У Коломиї шукають охочих створити патронатну сім'ю

Мешканців Коломийської громади запрошують стати патронатними вихователями для дітей, які опинились у складних життєвих ситуаціях.

Довідався Інформатор із допису міського голови.

Коломийська громада бере участь у загальнонаціональному проєкті «Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату» разом із ще дев’ятьма громади на Прикарпатті. Відтак шукають людей, які бажають стати патронатними батьками.

Як зазначається, у Коломийській громаді є вже дві патронатні сім’ї, які доказують, що для дітей така форма виховання – важлива та потрібна.

У патронатну родину на тимчасове виховання приймають діток, які через складні життєві обставини в той момент не можуть проживати разом з батьками/законними представникам, щоб діти мали можливість жити у комфортних умовах і відчувати турботу.

“В цей час Служба у справах дітей підтримує саму дитину, яка перебуває у патронатній родині, а Єдиний центр надання реабілітаційних та соціальних послуг працює з її сім’єю, щоб дитина якомога швидше могла повернутись до своїх рідних”, – йдеться в дописі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору