Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Вранці 18 квітня на Коломию прямували шахеди

Сьогодні, 18 квітня, близько 5:00 Повітряні Сили повідомили, що БпЛА з Вінниччини тримають західний курс. Серед цілей була і Коломия.

Повідомляє Інформатор за даними ПС.

Вже о 6:34 зʼявилося повідомлення що група шахедів продовжують рух на Івано-Франківськ та Коломию. Стало відомо про БпЛА з півночі обласного центру, а також про ще одну групу з південно-східного напрямку.

Міський голова Івано-Франківська повідомив, що на території області збили кілька цілей.

«Цієї ночі ворог знову атакував. Десятки дронів країна-терорист випустила по заходу України. Не оминула загроза і Прикарпаття. На світанку наші захисники знешкодили кілька ворожих повітряних цілей.На щастя, обійшлося без постраждалих. Слова вдячності силам ППО,  які стоять на захисті нашого спокою, та всім, хто боронить українську землю!», – зазначив Марцінків.

Ситуацію прокоментував й мер Коломиї. Він розповів, що на території Коломийської громади все було спокійно, за  що дякуємо силам ППО, які боронили небо над нами, збивали в області ворожі «шахеди».

Дякуємо захисникам за оборону українського неба!

Вже о 7:37 на Івано-Франківщині оголосили відбій повітряної тривоги.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору