Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

19 квітня знову вводять графіки вимкнень для промисловості та бізнесу Прикарпаття

У зв’язку з дефіцитом в енергосистемі сьогодні, 19 квітня, для прикарпатських підприємств також будуть введені графіки обмежень потужності. Крім цього, споживачів теж просять економити.

Про це повідомили в Прикарпаттяобленерго, передає Інформатор 

Як і минулої доби, застосовувати графіки в обсязі 3-х черг будуть з 18:00 до 22:00.

Протягом цього часу енергетики просять споживати ощадливо й побутових споживачів. Такі заходи доможуть уникнути зайвого навантаження на енергосистему.

Що ж таке графіки обмеження потужності (ГОП)?

Фактично – це документи, в яких є перелік великих споживачів області та потужність, до якої ці підприємства мають знизити своє споживання. Інформування таких підприємств про необхідність заощадження АТ «Прикарпаттяобленерго» вже провело в індивідуальному порядку. Надалі ці обмежувальні заходи мають контролювати керівники підприємств, підлаштовуючи свої виробничі процеси під доведену графіками потужність.

Інформації про доведення графіків для населення наразі НЕМАЄ, втім потрібно бути готовими до різних можливих сценаріїв. Тож просимо бути підписаними на офіційні джерела АТ «Прикарпаттяобленерго» та слідкувати за оновленнями:

◦ Telegram
◦ Viber
◦ Facebook

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору