Інформатор Коломия

ВЛАДА

Купити з аукціону розкішний будинок біля самої ратуші в Коломиї хотіло троє бізнесменів. Хто і які суми пропонував

Купити з аукціону розкішний будинок біля самої ратуші в Коломиї хотіло троє бізнесменів. Хто і які суми пропонував

18 квітня відбувся аукціон з продажу приміщення на першому поверсі розкішної кам’яниці на площі Відродження, 19 площею 55,8 м².  Стартову ціну Коломийська міська рада визначила на рівні 3 650 008 грн. В аукціоні взяло участь  троє: двоє підприємців коломиян, один з яких – депутат міськради,  та ще один підприємець з Івано-Франківська.

То скільки ж пропонували бізнесмени за ці дорогоцінні квадратні метри – знає Інформатор.

За описом цього лота приміщення є нежитловим і призначене для адміністративно-офісної діяльності і знаходиться у спільній частковій власності (76/100). З  73,4 м² кутових приміщень на аукціон пішло 55,8 м². Приміщення приєднане до водогону та каналізації, газифіковане, має вентиліцію, автономне опалення, кондиціонування, охоронну й пожежну сигналізацію. Усі кімнати мають сучасний ремонт, облаштований санвузол, замінено вікна й двері.

Як бачимо, до аукціону в цьому приміщенні й раніше розміщувався магазин ювелірних виробів “Агат”

Коломийська міська рада виклала ці площі на аукціон за стартовою ціною 3 650 008 грн.

На участь в аукціоні подалося троє: депутат Коломийської міської ради кількох скликань Божик Андрій Миколайович, який також є підприємцем і володіє ювелірними магазинами. Зареєстрований як ФОП на проспекті Чорновола, 2.

Другий – Тимофіїв Іван Васильович – коломийський бізнесмен, який спеціалізується на роздрібній торгівлі в неспеціалізованих магазинах й зареєстрований у Коломиї на вулиці Криничній, 80. Цікаво, що Андрія Божика та Івана Тимофіїва пов’язує один і той самий номер стаціонарного телефону, вказаний як контакт по бізнесу.

А ще Тимофіїв володіє часткою в 50% у ТОВ РУБІН, де Андрій Божик виступає власником. Це підприємство спеціалізується на роздрібній торгівлі годинниками та ювелірними виробами.

Але це ще далеко не все про зв’язки цих двох коломийських бізнесменів. Очікуйте згодом на нашому сайті аналіз про те, як це приміщення передавалось в користування громадській організації, а та в свою чергу здавала його одному з цих фігурантів торгів.

дані з платформи YouControlТретій – бізнесмен з Івано-Франківська Громадюк Михайло Богданович, зареєстрований в обласному центрі на вул. Коновальця, 121 і спеціалізується на наданні в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

За результатами трьох раундів аукціону найвищою стала пропозиція Івана Тимофіїва, що від самого початку становила 11 млн 66 тис грн.

Андрій Божик запропонував 7 млн 701 тис грн, а Михайло Громадюк – на тисячу гривень менше.

Відтак переможцем визнаний Іван Тимофіїв, якщо він відмовиться від сплати коштів за лотом, то право купити це приміщення на площі Відродження перейде до Андрія Божика.

Подивитися деталі аукціону або ж зареєструватися можна ТУТ.

 

Результати аукціону – ТУТ

Відродження, 19Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору