Інформатор Коломия

ГРОШІ

У тирі училища на Прикарпатті підприємець виготовляв меблі, тепер суд зобов’язав виселити бізнесмена з цього приміщення тиру

У Івано-Франківську 150 м² приміщень училища роками незаконно здавали в оренду приватному підприємцю. Суд за позовом прокуратури зобов’язав підприємця повернути державне майно вартістю 5,6 млн грн.

Повідомляє Інформатор.

Йдеться про Вище професійне училище № 13 Івано-Франківська, що на вулиці Пасічній, 10А. У судовій справі за 16 квітня йдеться про те, що договір оренди на 156,5 м² приміщень училища, де раніше розміщувався тир, укладений ще в лютому 2018 року між Регіональним відділенням Фонду державного майна та приватним підприємцем. Бізнесмен там виготовляяв меблі. Прокурори довели, що така діяльність не пов’язана з освітнім процесом, а договір оренди незаконний. Щоправда, ніде в рішенні не йдеться, скільки з за ці півтори сотні квадратів платив меблевий цех.

Господарський суд Івано-Франківської області задовольнив позовні вимоги Івано-Франківської обласної прокуратури, вирішив виселити фізичну особу-підприємця і повернути з незаконної оренди державне майно вартістю 5,6 млн грн.

Фонд держмайна, училище №13 та підприємець мусять тепер ще сплатити судовий збір 1789 грн кожен.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору