Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Водія, через якого в ДТП на Коломийщині загинули дві людини, відправили до в’язниці

Смертельна ДТП трапилась ще в травні 2022 року на дорозі неподалік Коломиї. В цій автотрощі від отриманих травм дві пасажирки загинули на місці. Кілька днів тому Івано-Франківський міський суд виніс вирок винуватцю цієї жахливої аварії.

Деталі розповідає Інформатор.

Що відомо про ДТП

17 травня 2022 року на ділянці автодороги Р-24 між с. Малий Гвіздень та Підгайчики автомобіль “Chevrolet Nubira”, який рухався у напрямку м. Кам’янець-Подільський, зіткнувся з металевим відбійником моста і зірвався з нього. В салоні авто було 4 людини. Водій та 50-річний пасажир отримали легкі тілесні ушкодження, а інші дві пасажирки – киянки 49  та 24 років – загинули на місці. Відомо, що за кермом авто був 37-річний киянин.

Суд встановив, що на прямій ділянці дороги водій не вибрав безпечної швидкості руху та втратив керування автомобілем. Він виїхав на смугу зустрічного руху, після чого автомобіль в стані заносу виїхав за межі проїзної частини праворуч, де наїхав на дорожнє огородження та бетонне огородження моста.

У суді водій свою вину визнав повністю. Він пояснив, що дуже жаліє з провиду вчиненого, щиро розкаюється, усвідомлює, що своїми діями вчинив злочин, запевнив суд, що такого більше не повториться, просить суворо його не карати.

Суд визнав його винним та призначив йому 2 роки позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на 2 роки.

Строк відбуття покарання обвинуваченого суд ухвалив обчислювати з часу затримання.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору