Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Четверо чоловіків з П’ядик обікрали підприємство на Коломийщині. Їх затримала поліція

Четверо чоловіків з П'ядик обікрали підприємство на Коломийщині. Їх затримала поліція

Четверо чоловіків з села П’ядик проникли на територію підприємства на Коломийщині і викрали кабелів, проводки й акумуляторів  на 55 тисяч гривень. Поліцейські за лічені години затримали злодіїв.

Повідомляє Інформатор.

До поліцейських Коломийського РВП звернувся чоловік, який повідомив, що невідомі особи проникли на територію його підприємства та вчинили крадіжку майна.

Співробітники Управління карного розшуку ГУНП в Івано-Франківській області та слідчо-оперативна група негайно виїхали на місце події. Поліцейські встановили, що зловмисники за попередньої змови проникли на територію підприємства та поцупили електропроводку, мідну обмотку, зварювальних кабелів, акумуляторні батареї тощо. Загальна вартість викрадено приблизно 55 тисяч гривень.

У результаті проведених оперативно-розшукових заходів, поліцейські зупинили в П’ядиках автомобіль «ВАЗ 2108», яким пересувались зловмисники. В транспортному засобі поліцейські виявили та вилучили викрадене майно.

Поліцейські з’ясували, що до крадіжки причетні 50-річний, 38-річний 28-річний та 20-річний мешканці села П’ядики, що на Коломийщині. Фігуранти раніше судимі за майнові злочини. Слідчі оголосили їм про підозри.

Чотирьох фігурантів правоохоронці затримали в порядку ст. 208 Кримінально процесуального кодексу України.
Слідчі їм уже оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченим ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного або надзвичайного стану).

Суд невдовзі обере підозрюваним запобіжний захід.

Нагадуємо, що законодавством посилено відповідальність за вчинення майнових злочинів. Будь-які крадіжки, вчинені в умовах воєнного стану, прирівнюються до тяжких злочинів. За це передбачено покарання – до 8 років позбавлення волі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору