Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

Президент вручив нагороду бійцю коломийської “десятки”

Президент вручив нагороду бійцю коломийської "десятки"

Воїн з 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс” Валентин Стратон, який відзначився своєю хоробрістю на полі бою, отримав нагороду з рук Президента України Володимира Зеленського.

Пише Інформатор, посилаючись на сторінку бригади.

Президент особисто вручив нагороди військовим за мужність та відвагу, проявлені під час виконання військового обов’язку. Нагороду отримав і Валентин Стратон, боєць 10 ОГШБр “Едельвейс”. Військовий відзначився своєю хоробрістю на полі бою.

На сайті Офісу Президента зазначається, щовручення відбулося на Донеччині в одному із командних пунктів 41 окремої механізованої бригади.

Як повідомляють, захисник Валентин Стратон — родом з Прикарпаття. Він служить у лавах Збройних сил України з 2021 року. Валентин – командир розвідувального підрозділу “десятки”.

“10-та окрема гірсько-штурмова бригада, відома як “Едельвейс”, завжди на передовій боротьби за незалежність та територіальну цілісність України. Військовослужбовці бригади неодноразово демонстрували високий професіоналізм та героїзм, здобуваючи визнання у всій країні та за її межами”, – йдеться у дописі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору